Rablo.hu

...Nekünk az jön be, ha a betörő nem jön be!

Jogi álláspont (Polykon Bt.: biztonságtechnika, vagyonvédelem)

- Polykon Bt.: minden ami biztonságtechnika, vagyonvédelem -

1. A www.rablo.hu oldalán fellelhető információk egy része saját egy része pedig teljesen nyílt forrásból származó adat. A weboldal anyaga teljes egészében a Polykon Bt. tulajdona. A weboldal saját fejlesztésű.

2. A www.rablo.hu oldalon található eredeti anyagok (szövegek, grafikák és fotók) a rablo.hu oldalt üzemeltető cég (továbbiakban: Cég) tulajdonát képezik. Ezek nyomtatott vagy elektronikus formában való megjelenítéséhez, másolásához, felhasználásához vagy sokszorosításához a Cég írásos engedélye szükséges. Minden más esetben - megegyezés híján - a Btk. jogdíjakról szóló cikkeje a meghatározó.

3. A weboldalon nem található semmiféle vírus vagy olyan elem, amely spamküldésre alkalmassá tenné azt. Bárki, aki ilyen elemet próbál elhelyezni a weboldalunkon, a Btk. jelenleg hatályos törvényei alapján felelősségre vonható.

4. A weboldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát a Polykon Bt. fenntartja. Cégünk csak a konkrét munkavállaláskor tud határozott árajánlatot adni, a helyszíni szemlét megelőzően a tájékoztató árak nem képezik a szerződés részét!Minden egyéb vitás kérdésben a Ptk és a Btk ide vonatkozó cikkelyei szerint járunk el!

Főoldalra: biztonságtecnika kezdőoldalra...

Tel.: 06-30/312-8777 Hívjon minket!