Rablo.hu

...Nekünk az jön be, ha a betörő nem jön be!

Elérhetőségeink

Telefon:

06-30/31-28-777 (H-P: 8-18h)

E-mail:

Közvetlen üzenetküldés (ha nem kíván semmit csatolni, akkor ez az ajánlottabb): innen

E-mail:

Magyarországi ügyintézőnk:

Koncz János

Ügyintéző tel.:

+3630/312-87-77 (H-P: 8-18h)

Cégnév:

Polykon Bt.

Levelezési cím:

1042 Budapest, Rózsa u. 36/B. 2/3.

Telephely címe:

ugyanaz

Tel napközben::

+36-30/312-8777

Cégünk elsősorban helyszíni szolgáltatást nyújt, így telephelyünkön, irodánkban nem tárolunk, raktározunk szerelési anyagokat, biztonságtechnikai cikkeket!
Bármilyen vásárlással kapcsolatos kérdésben előzetesen telefonon vagy e-mailen keresztül konzultálni kell!


Fontos! Az itt feltüntetett elérhetőségek a megrendelők, érdeklődők számára vannak publikálva! A Polykon Bt. KIFEJEZETTEN NEM egyezik bele e-mailcíme hírlevélrendszerbe való rögzítéséhez, illetve semmilyen egyéb marketingtevékenységhez sem járul hozzá!

A weboldalon megjelenített telefonszámokra ugyanezek vonatkoznak! Ezeket a biztonságtechnikával kapcsolatos kérdések megválaszolása végett, illetve kifejezetten megrendelések, garanciális javítások bejelentése és más - a Polykon Bt. munkájával kapcsolatos - megkeresések miatt publikusak. (Értsd: nem érdekel a cégünknél senkit mlm bombaüzlet, fantasztikus biztosítási lehetőség, kihagyhatatlan tőzsdeinformáció, vallási nézeteink megváltoztatásának lehetősége, világvége, adománygyüjtés, hihetetlen borvásárlási lehetőség, pénzügyi tanácsadás stb. ...és a Google keresőben is jó a pozíciónk, nem akarunk előrébb kerülni!)

Főoldalra: biztonságtecnika kezdőoldalra...

Tel.: 06-30/312-8777 Hívjon minket!